Toki Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

WEB https://tokimtal.meb.k12.tr
Adres : Bağbaşı Mh. Şehit Osman Savran Cd. No21 Merkez/Kırşehir
VİZYON : TOKİ Mesleki ve Teknik Anadolu Meslek Lisesi´ni okul paydaşlarımız ile el ele vererek; -Mesleki Eğitimdeki kalitesiyle adından söz ettiren, -Özel sektörün yetişmiş eleman ihtiyacını karşılamada tercih edilen, -Sosyal ve kültürel etkinlikleriyle fark edilen, -AB normlarına eş değer eğitim olanaklarına sahip, -Kırşehir´in mesleki eğitimde güçlü kurumları arasında olmak.
MİSYON : - Türk Milli Eğitimi ve Mesleki Teknik Eğitim yasa ve yönetmelikleriyle çerçevesi çizilmiş eğitim programını; turizm sektörünün ihtiyaçlarını, kurumun imkânlarını ve çevre faktörlerini dikkate alarak uygulayabilen bir kurum olmayı, - Öğrencilerini, kişisel yeteneklerini geliştirmiş, sosyal ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayabilen, bilgili, becerili, özgüven sahibi, iyi ahlaklı ve disiplinli birer vatandaş olarak yetiştirmeyi, - Ekip çalışmasına yatkın, üretime yönelik projeler geliştirip uygulayabilen, turizm ortamına kolay adapte olabilen ve liderlik vasıfları gelişmiş mezunlar vermeyi varlığının sebebi sayar.
BAŞARILAR :

Saatler : 08:30 16:20